martes, 29 de mayo de 2012

Abaluació de viatge a GranadaAquest viatge a sigut una experiéncia nova de varies maneres, una de les que mes m'ha agradat a sigut la convivencia amb els amics i una altra es la expreiéncia d'anar a un altre lloc.
  
Al primer día vam anar a la Serra de Huetor i vam pujar-la i baixar-la, ¡va ser genial!. Despres vam anar a Puerto Lobo, i al final del día ens trobavem en el hotel, desferem les maletes, ens aseem i al llit. Mel ho vaig passar genial, i la meua mare em ba dir que estaba molt contenta, perquè m'ho estava passant molt bé.

En el segon día anarem al Parc de les Ciencies, es el mijor dáia per a mi, m'ho vaig passar genial, mijor que la Alambra i per a mi vam aprendre moltes coses.

Al tercer día, vam anar a Serra Nevada, vam fer guerra de boles de neu i per la vesprada "de compres". M'em vaig passar igual de be que en el Parc de les Ciencies.

I en el quar día i últim, vam anar a La Alambra, era molt bonica: tenia flors, vegetals i fonts molt boniques. La veritat no m'ha agradat tant com el Parc de les Ciencies, pero va estar molt bé.

En conclusió, va ser un viatge fantàstic. Peque vaig estar amb els amics en una nova experiencia.

1 comentario:

  1. Hola soy Andrea S.
    Me gusta mucho este post, has expresado muy bien el viaje, los sitios que visitamos y la experiencia de viajar a otro lugar con los amigos. Sigue así.

    ResponderEliminar