lunes, 7 de noviembre de 2011

Descripció d´un personatge famos

    Michael Jackson era un ser entranyable. Un xiquet menut atrapat en un cos adult. Cariñoso,dulce i tendre, rialler, amable, intel·ligent i simpàtic una bellíssima persona. Súper solidària amb els mas desfavorits. L'etern peter pa, així és com el mateix es descrivia. Va començar la seua carrera artística amb els seus germans en la banda The Jackson 5 a mitjan anys 1960, en el qual va publicar junt amb ells deu àlbums fins a 1975. En 1971 va iniciar la seua carrera en solitari, encara que va continuar pertanyent a la banda dels seus germans. Un dels  seu àlbum com més exit va ser "Thriller" (1982), el disc més venut de la història de la música.
   Quasi una dècada després, va ser publicat Invincible (2001), el llançament de la qual va ser reconegut com un total fracàs, ja que les ventan van ser inferiors als gastos i l'artista es va veure implicat en una disputa amb la seua discogràfica. Després de més de deu anys des de la seua última gira, Michael Jackson va anunciar el seu retorn als escenaris amb una gira que es titularia "This Is It", no obstant això, a quasi vint dies del començament de la gira, el 25 de juny de 2009, el cantant va morir per una desocupació cardiorespiratòria.

2 comentarios:

  1. M'hagrada molt la teua descripció de Michael Jackson.
    Segueix així.

    Andrea S.

    ResponderEliminar
  2. Guille, por fin ya puedo comentar tus publicaciones, intenta mantener al día el bloc para que pueda comentarlo. Besos

    ResponderEliminar